Om

Velkommen indenfor i min nichebutik, som rummer helt nyt tøj, som er nøje udvalgt efter design, bæredygtighedsprincipper og fairtrade. Jeg forhandler bl.a. Dazzle me, Zand nederdele samt  Shapewear  og strømpebukser. 

Derudover har jeg en kæmpe kollektion af lækkert  håndplukket luksus second hand tøj til budgetvenlige priser.

Jeg tager tøj i kommission og min kommissionspris er 50%.

Tøjet skal være i flot stand, uden fejl og af et godt mærke. Indlevering af tøj kan kun ske efter forudgående aftale med mig(kunder af butikken opprioriteres)

Du er også meget velkommen til at følge mig på facebook og instagram – by Anjiden (bemærk at der er to sider på FB, det er kun den ene, der er aktiv med ca. 3500 følgere) eller på snapchat- anjiden.

Det er dog blot et lille udvalg,  at jeg har på hjemmesiden/facebook/instagram, selve butikken rummer ca 2000 stykker lækkert håndplukket second hand  og helt nyt tøj og helt nye smykker, shapewear og et stort udvalg af strømpebukser i alverdens farver og mønstre.

Jeg bestræber mig på at have et stort udvalg af klædeligt og unikt tøj, der klæder alle størrelser og kropstyper, og hjælper altid gerne med rådgivning og forslag, hvis dette ønskes. Det betyder, at jeg har tøj i str. 34-52.

Jeg håber, at vi ses.

Happy Shopping